The girl down at the tube station

girl
Here is the girl who was calling someone from a telephone in my Sveavägen Dreams project. This picture didn’t make it into the project as she is posing and I didn’t want the people in the project to pose. She showed me this place as she wanted her picture taken here. It’s very early in the morning at the tube station Rådmansgatan in Stockholm a year ago.

Advertisements

About lottaljungberg

Jag är journalist sedan många år, för några år sedan började jag plugga fotografi och flyttade därefter till London för två år sedan för att plugga en MA i fotojournalistik. Efter London, åkte jag en sväng till Västafrika men nu är jag tillbaka i Stockholm. Här kan du läsa om fotojournalistik och dokumentärfoto, ibland skriver jag även om konstfotografi eller journalistik om jag tycker att det är intressant. Jag mixar med egna bilder, för från början var det här en arbetsblogg, och jag har inte riktigt tid att ha två bloggar. För uppdrag eller printar mejla mig på: ljungberg62@yahoo.se. Jag går normalt efter BLF:s taxa.
This entry was posted in photography, stockholm and tagged , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to The girl down at the tube station

 1. Läcker bild. Läckra färger. Läcker komposition.

  /Mats

 2. göran ljungberg says:

  Vilka fina bilder! Hur går det i London, hittar du till universitetet? Hur har det gått med Tette och bagaget. Fanns hon på Heathrow?
  Skickar du din adress så fort du hinner?

  • Det gick bra med Tette och bagaget. 21 kilo tungt var det. Nu har jag bokat flygresa hem till Sverige i jul. Jag kommer till Kallax den 18 december. Och åker tbx med tåg till Stockholm den 2 januari och flyger till London den 4 januari.

 3. Det var jobbigt det där med 21 kilo för om incheckningstanten hade varit en ond person hade jag varit tvungen att packa ur något från Lottas resväska på Arlanda och hur väljer man sånt. Jag fanns på Heathrow men inte Lotta. Däremot fanns hon på Paddington, och det var ju tur.

 4. jonathanjk says:

  Nobody would have known if she was posing!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s