Mali pics

I’ve been busy/lazy/occupied with other things but here is at last a blog update with some of the pics I’ve shot in Mali the last month.

Advertisements

About lottaljungberg

Jag är journalist sedan många år, för några år sedan började jag plugga fotografi och flyttade därefter till London för två år sedan för att plugga en MA i fotojournalistik. Efter London, åkte jag en sväng till Västafrika men nu är jag tillbaka i Stockholm. Här kan du läsa om fotojournalistik och dokumentärfoto, ibland skriver jag även om konstfotografi eller journalistik om jag tycker att det är intressant. Jag mixar med egna bilder, för från början var det här en arbetsblogg, och jag har inte riktigt tid att ha två bloggar. För uppdrag eller printar mejla mig på: ljungberg62@yahoo.se. Jag går normalt efter BLF:s taxa.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Mali pics

 1. Magnus Gustafsson says:

  Hej!
  Finfina bilder, Lotta. Fotot på den stolta tuaregflickan är gripande; riktigt fantastiskt. Hur länge tänker du stanna i Västafrika?

 2. Anna says:

  Härliga bilder! Jag känner till och med lukterna, hettan och den torra luften i öknen. Ska bli roligt att se mer när du kommer åt.

 3. Göran Ljungberg says:

  Jättefina bilder! Fint ljus och fina färger. Gillar barnbilderna bäst och geten som ser olycklig ut.Är bilderna från Burkina Faso?

  • Hej pappa! Nej, det blev inte så många bilder i Burkina, jag var sjuk, hade allting på en gång: influensa, början på malaria, magproblem och urinvägsinfektion. Jag fick så mycket mediciner på sjukhuset men blev inte inskriven. Läkaren sa: This is nothing! Det tyckte inte jag där jag låg i feberfrossa efter sjukhusbesöket men jag blev faktiskt frisk. Två dagar senare åkte jag till Ouagadougou.

 4. Göran Ljungberg says:

  Jattefina bilder! Kommer det fler?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s