Mali update

Woohoo, I have wifi at last, so have updated my flickr with a few more Mali pics. I stayed in a family home for ten days in the old part of Bamako, but have now moved to a hostel in the Hippodrome area. A bit more expensive, but wifi means a lot. And there’s even a small swimmingpool here, which will be great as the weather in Bamako is getting hotter every day.

Advertisements

About lottaljungberg

Jag är journalist sedan många år, för några år sedan började jag plugga fotografi och flyttade därefter till London för två år sedan för att plugga en MA i fotojournalistik. Efter London, åkte jag en sväng till Västafrika men nu är jag tillbaka i Stockholm. Här kan du läsa om fotojournalistik och dokumentärfoto, ibland skriver jag även om konstfotografi eller journalistik om jag tycker att det är intressant. Jag mixar med egna bilder, för från början var det här en arbetsblogg, och jag har inte riktigt tid att ha två bloggar. För uppdrag eller printar mejla mig på: ljungberg62@yahoo.se. Jag går normalt efter BLF:s taxa.
This entry was posted in photography and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Mali update

 1. Magnus Gustafsson says:

  Hej Lotta!
  Lyssnar på Nancy Wilsons sorgsna, svala stämma, dricker lite whisky (naturligtvis enbart för att skrämma iväg de leda förkylningsbacillerna) och tittar på dina uppdateringar. En alldeles vanlig lördag i Vasastan, alltså. Himla bra bilder, förresten.

 2. Göran Ljungberg says:

  Jättefina bilder, även de nya!
  Det är varmt här också, två plusgrader i alla fall. Åker du tåg hem eller….

  • Nu har jag varit på tågstationen tre gånger och frågat om tåget till Dakar, men de diskuterar tydligen fortfarande. Men jag knäppte några bilder i dag i alla fall, jag går dit igen om jag hinner. Det blir nog tåg till Kayes och båt därifrån till St Louis för min del.

 3. Göran Ljungberg says:

  What does wifi stand for? Bredband?I alla fall går bilderna fram fint och utan problem.
  Kayes låter bra. Innebär det att du får åka båt/färja på Senegalfloden från Kayes till St Louis och flyg därifrån till Dakar?

 4. anna ljungberg says:

  spännande att du bodde hos familjen Har du bilder?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s