Editing

I’m editing so decided to update the flickr page too. Mostly pics for Wateraid but a few random as well. Lots of kids as I spent a whole day in a school a couple of days ago. It’s been hard getting the shots I want from the school as the pupils get very excited when they see me and my camera, but it’s so interesting being there and sit through the lessons. There are about 50 pupils in every class and all subjects are taught in French.

Advertisements

About lottaljungberg

Jag är journalist sedan många år, för några år sedan började jag plugga fotografi och flyttade därefter till London för två år sedan för att plugga en MA i fotojournalistik. Efter London, åkte jag en sväng till Västafrika men nu är jag tillbaka i Stockholm. Här kan du läsa om fotojournalistik och dokumentärfoto, ibland skriver jag även om konstfotografi eller journalistik om jag tycker att det är intressant. Jag mixar med egna bilder, för från början var det här en arbetsblogg, och jag har inte riktigt tid att ha två bloggar. För uppdrag eller printar mejla mig på: ljungberg62@yahoo.se. Jag går normalt efter BLF:s taxa.
This entry was posted in photography and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Editing

 1. Magnus Gustafsson says:

  Hej!
  Fina bilder som vanligt, min favorit är den på flickan som skvätter vatten på ett stackars förtorkat träd. Säger mycket. Urtjusiga kläder, fantastiska färger, ungarna har. Du lyckas fånga dem väl. Nu en räd mot kylskåpet och en kall pilsner.

 2. Hej Magnus! Den bilden är min favorit också just för det du säger och också för svärtan i den. Hoppas pilsnern sitter bra. Jag har också druckit öl, det var gott. Det är uppemot 40 grader här i Bamako – varenda dag.

  • Magnus Gustafsson says:

   Hej Lotta!
   Ingen värmebölja i Vasastan direkt, även om termometern håller sig på rätt sida om nollstrecket. Om några timmar Zinkensdamm, Peter Eriksson har lurat med mig på bandy (Hammarby–Sandviken, om du undrar). Alltid kul att träffa Peter, men räknar med att jag är genomförkyld i morgon. Ack, ibland är vänskapens pris högt … Nu måste jag verkligen hitta långkalsongerna!

 3. anna ljungberg says:

  Underbara bilder och bra, korta texter. Väldigt roligt att se och läsa. Äntligen begrep jag hur jag kulle göra för att komma in och se alla dina bikder. Jätteroligt!
  mamma

 4. anna ljungberg says:

  Det blir ännu bättre när man kollar igen! Men jag säger igen: Texterna till är jättefina! Egentligen skulle jag vilja titta ännu mer på bilderna.
  mamma

 5. Pingback: Rinnande vatten ingen självklarhet « Lotta Ljungberg's Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s