Oumou Sangaré…

she isn’t but she can always pretend which she did yesterday hanging out with her friends in the classroom when school was finished. For those of you who don’t know: Oumou Sangaré is one of Mali’s biggest international music stars. Her music is quite traditional and it is worth going to one of her live concerts.

Advertisements

About lottaljungberg

Jag är journalist sedan många år, för några år sedan började jag plugga fotografi och flyttade därefter till London för två år sedan för att plugga en MA i fotojournalistik. Efter London, åkte jag en sväng till Västafrika men nu är jag tillbaka i Stockholm. Här kan du läsa om fotojournalistik och dokumentärfoto, ibland skriver jag även om konstfotografi eller journalistik om jag tycker att det är intressant. Jag mixar med egna bilder, för från början var det här en arbetsblogg, och jag har inte riktigt tid att ha två bloggar. För uppdrag eller printar mejla mig på: ljungberg62@yahoo.se. Jag går normalt efter BLF:s taxa.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Oumou Sangaré…

  1. anna ljungberg says:

    Är den här flickan den berömda sångerskan?Hon har väldigt rolig och fin gångstil.. Det verkar som om hon är på väg att ta tag i något! och så är hennes klänning så fib och kort. Går hon i skola också samtidigt om hon är sångerska??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s