Last week

I went to Berlin and stayed with Britta last week. Apart from eating lots of fantastic food and hanging out in Kreuzberg I went with Britta on her assignments for a news agency a couple of days. In that way I saw quite a lot of Berlin, for example this variety in Wannsee.

Advertisements

About lottaljungberg

Jag är journalist sedan många år, för några år sedan började jag plugga fotografi och flyttade därefter till London för två år sedan för att plugga en MA i fotojournalistik. Efter London, åkte jag en sväng till Västafrika men nu är jag tillbaka i Stockholm. Här kan du läsa om fotojournalistik och dokumentärfoto, ibland skriver jag även om konstfotografi eller journalistik om jag tycker att det är intressant. Jag mixar med egna bilder, för från början var det här en arbetsblogg, och jag har inte riktigt tid att ha två bloggar. För uppdrag eller printar mejla mig på: ljungberg62@yahoo.se. Jag går normalt efter BLF:s taxa.
This entry was posted in photography and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Last week

  1. anna ljungberg says:

    Roligt och fint foto. Väldigt fint och intressant med dessa foton tillsammans; en mångfacetterad bild av världen: dvs vad månniskor på på olika platser i världen sysslar med kanske samtidigt. Mamma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s