Seoul


Fortfarande groggy av tidsomställningen tittar vi oss omkring i Seoul. Första bilden är från vårt hostel inrymd i en hanok, ett traditionellt koreanskt hus med uppvärmt golv och pappersfönster där man sover på madrasser på golvet. Andra bilden är från ganska centrala Seoul, vid palatset Gyenongbok-Gung som tyvärr var stängt i dag.
Dessutom har vi ätit dumplings både till lunch och till middag.

Advertisements

About lottaljungberg

Jag är journalist sedan många år, för några år sedan började jag plugga fotografi och flyttade därefter till London för två år sedan för att plugga en MA i fotojournalistik. Efter London, åkte jag en sväng till Västafrika men nu är jag tillbaka i Stockholm. Här kan du läsa om fotojournalistik och dokumentärfoto, ibland skriver jag även om konstfotografi eller journalistik om jag tycker att det är intressant. Jag mixar med egna bilder, för från början var det här en arbetsblogg, och jag har inte riktigt tid att ha två bloggar. För uppdrag eller printar mejla mig på: ljungberg62@yahoo.se. Jag går normalt efter BLF:s taxa.
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Seoul

  1. Roliga bilder från Seoul. Jag gillade jättemycket trafikljuset rån bilden med den konstiga byggnaden och den “moderna” bilen. Bilden från ert sovrum var också rolig med gallret,

  2. Fint att åter få in dina bllder och texter. Jag har saknat dem väldigt mycket; inte bara för att du är min dotter ,utan för att de ger spänning stimulans i tillvaron ( gör livet roligare) att titta på fotona och läsa texterna från andra världar och platser. De för mig till en annan värld. Av de foton,som kommit denna gång gillar jag bäst den från den avmiliterade(?) zonen som var underbar.
    Nu ska jag gå tillbaka och titta gå “gamla” foton och texter
    mamma

  3. Hej mamma! Du gissade ju också på en gång. Tävlingen var för lätt!:) Det kommer mer bilder från Sydkorea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s